Luo tunnus | Kirjaudu

Parhaat artikkelit » Taide

SUMO Paint on verkossa toimiva ilmainen piirto- ja kuvankäsittelyohjelma. SUMO Paintin yhteisössä voit jakaa omia kuviasi sekä mm. kommentoida ja arvoida muiden töitä.
Oikealla kuvaus ja muokkaustyylillä saa oikeankin maailman näyttämään ihan niinkuin pienoismallilta.
Tässäpä varsin suuri valokuva katseltavaksi. Kuvaaja on yhdistänyt useita valokuvia yhdeksi suureksi kuvaksi jonka koko vastaa yhden gigapikselin eli n. 1000 megapikselin kuvaa.

Sivustolla tarjoll

Will Murai

Lähettänyt Pettis (#5) 4314 päivää sitten (http://www.willmurai.com)
Jatketaan loistavien piirrosten sarjaa. Tämä sivu sisältää todella näyttäviä ja yksityiskohtaisia piirroksia. Näin taiteelisena tumpelona näitä piirroksia ei voi kuin kadehtia.
Watch 'Speed painting - Jessica Alba' Play
Näitä speed painting videoita on internetissä paljon, mutta tämä kyseinen video näyttää miten syntyy kohtuullisen aidon näköinen digitaalinen piirros Jessica Albasta.

Ei voi kuin ihailla joidenkin
Muun muassa Linnunradan käsikirja liftareille -kirjan kirjoittanut Douglas Adams on saanut myös oman muistopäivänsä, joka on 25. toukokuuta. Päivän aikana on tarkoitus kantaa mukanaan pyyhettä, joka
Hypnoottinen "peli", jossa liikuttelet hiirellä värillisiä pampuloita ympäri ruutua.
Järjestä Artikkelit
Tunnus:

Salasana:

Muista minut:
Bongaa! on media jossa internetin käyttäjät voivat jakaa mielenkiintoisimmat löydöksensä muiden palvelun käyttäjien kesken.