Luo tunnus | Kirjaudu

Parhaat artikkelit

Itsevaltiaiden tekijät ovat luoneet uuden, mahtavan TV-sarjan nimeltä PASILA, joka kertoo tuttisuisen poliisin elämästä. Täältä löytyvät kaikki PASILAn jaksot, joten jos vaikka joku on jäänyt väliin voit katsoa sen täältä.r

Turhaa tietoa

Lähettänyt Ozcar (#1027) 4386 päivää sitten (http://www.turhaatietoa.net)
Faktaa on nykymaailmassa paljon. Osalla niistä ei tee niin mitään. Täältä läytyy osa turhimmista, ja käyttäjät saavat lisäillä lisää. "Maan tilavuuteen mahtuu 1083 208 840 000 000 000 000 000 000 sokerin palaa."

Aku Ankan sukupuu

Lähettänyt Ozcar (#1027) 4388 päivää sitten (http://duckman.pettho.com)
Eli tässä kaikkien ihailtavaksi Aku Ankan sukupuu ála Don Rosa. Nimet englanniksi, saatte myös opiskella akkaritietoutta muillakin kielillä kuin suomeksi ;)
Erityisesti pelintekoon erikoistunut ohjelmointikieli. Luultavasti paras kieli aloittelijoille. Hyvä ja kattava manuaali suomeksi.
Watch 'Weird Al - Trapped In The Drive -Thru' Play
Weird Al Yancovicin biisi "Trapped in the drive - thru". Hieman erilainen laulu, joka kertoo erään pariskunnan traagisen tarinan heidän mennessään ulos syömään ;)

2015512141
America's Army on ilmainen Yhdysvaltain maavoimien kehittämä toimintapeli / armeijasimulaattori, jonka kuka tahansa voi ladata ilmaiseksi Internetistä. America's Army Finland (AA-Fi) on suomen kielinen
Mitä tulee kun yhdistää beatboxingin ja huilunsoiton? No katsokaa!
Watch 'Windows vista aero vs linux ubuntu beryl' Play
Kun vistan aero ja linuxin beryl kisaavat näyttävyydestä, windowsilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia.rnrnxC5uEe5OzNQ
Järjestä Artikkelit
Tunnus:

Salasana:

Muista minut:
Bongaa! on media jossa internetin käyttäjät voivat jakaa mielenkiintoisimmat löydöksensä muiden palvelun käyttäjien kesken.